onsdag 13 augusti 2008

Gene Simmons tips - så lever du billigare



Hämtat från Gene Simmons egen blogg:
"Ja hej, tänkte dela med mig av lite tips hur man kan spara in på kanske till synes små vardagskostnader. Innan ni fnyser åt mina råd - sug på detta: många bäckar små blir en stor å...

1. Rökare? Käka lite gegga och ställ dig i en folksamling med rökare och börja hosta upp klegget. Spana samtidigt noga in dom som precis tänt sina cigg - minst hälften av dom kommer att kasta ciggen på marken. Bara att ta upp! Se till att ha med ett tomt ciggpaket, som du naturligtvis hittat.
2. Jag brukar använda min långa tunga till mer än en sak... Sträcker ut den i hela sin härlighet och slickar på folks mat. 'Ska du ha den där?' säger jag sen och får nästan alltid ett nekande svar, varpå det bara är att mumsa i sig skiten!

3. Byt till lågenergilampor.

4. Ta dig ut på en motorväg. Efter några kilometers vandring har du samlat på dig ett antal roadkills. Gå till en kemtvätt och låt rengöra dina fynd. Sälj till konservator!

5. Ta med så mycket du kan från jobbet. Jag tänker på toapapper, plastmuggar, små elektriska prylar och varför inte stolar och sånt? Tänk på att bara ta lite åt gången så du inte åker fast.

6. Ja det var väl alla tips jag kunde komma på i hastigheten. Hoppas du har nytta och glädje av dom ...och rocka på! Hej hej."