fredag 5 september 2008

TV4 Hjälp! Jag bajsar på mig! 20:00-20:55 idag.

Kategori: dokumentär

Vanliga och kända personer berättar om sitt dolda vardagsproblem i dokumentären "Hjälp! Jag bajsar på mig!" Filippa Reinfeldt beskriver hur hon hanterar sitt handikapp, som t ex när hon släppte ett halvkilo i byxkjolen mitt under brinnande valdebatt. Jörgen Lantz var tvungen att spela sin roll som Björne trots att dräkten var full av bajs. År ut och år in.
Camilla, 34 årig kolonist tar upp fördelarna med att "gödsla där man går".

I paneldiskussionen efter programmet deltar Alexander Bard, Erik Hörstadius, Alex Schulman, Filippa Reinfeldt, Mark Hamill och Malin Berghagen. Programledare: Peter Jihde.

onsdag 3 september 2008

von der Lancken outar som nekrofil

Fd kåkfararen och nöjesmamman Vicky von der Lancken har klivit ut ur nekrofilgarderoben.
- Ja det stämmer. Jag gillar att bonka på döda människor.

Föräldramöte urartade

Ett helt vanligt föräldramöte i en helt vanlig lågstadieklass i Stockholm urartade i går till skandalscener. Efter trettio minuters information från lärarinnan hade en pappa till en pojke i klassen fått nog.

Pappan ställde sig på katedern.
- Sen sa han nåt i stil med "Jag är trött på den här skiten! Jag är trött på att gömma mig. Det här är min riktiga son!" säger en chockad mamma till TV4.

- Och så kom den här... den här hemska pojken in i klassrummet. Folk började kräkas, det blev panik när alla skulle ut samtidigt genom dörren. Fruktansvärt!

Pappan och hans hemske son förhördes senare av polisen, som är mycket förtegen och hänvisar till utredningens sekretess. Specialinkallad krishanteringspersonal tar nu hand om de förtvivlade föräldrarna, uppger TV4.

tisdag 2 september 2008

Idag gick det för långt

Från kolonin och Killen rapporteras idag följande absurda händelse.

Instängd som han är i sin stuga (av murgröna, se artikel nedan) försökte han idag meddela sig med omvärlden via lappar som stacks ut under dörrspringan. Tyvärr råkade Killen av misstag skicka ut en av sina otaliga listor på favoritfilmer. Överst på just den här listan stod Polanskis "Djävulsk gisslan" ("Cul-de-sac").
Därav uppstod på nolltid ett rykte i det skvallerbenägna kolonilottsområdet:
Killen har tagit sin familj som gisslan!
Vi dementerar starkt dessa olyckliga uppgifter och konstaterar än en gång
- ja se folk.
Redaktionen arbetar nu dygnet runt för att få ta del av de andra titlarna på Killens filmlista. Tips mottages tacksamt.

måndag 1 september 2008

Bildt förbjuder barnspråk för vuxna

Utrikesminister Carl Bildt har tröttnat. Han har nu lämnat in ett lagförslag som förbjuder vuxna människor att använda uttryck som han säger "enbart är lämpliga för barn, om ens det."
- Att höra en vuxen säga "bli lessen i ögat" får det att vrida sig i tarmarna på mig, det är hemskt! säger Bildt till Svenska Dagbladet i en längre intervju. Han påstår också att han hört Mona Sahlin använda just det uttrycket vid ett flertal tillfällen.

söndag 31 augusti 2008

Stefan Sundström skämdes

Musikern Stefan Sundström hade precis kickat av sig sina sneakers och dragit på sig gummistövlarna för en tur i svampskogen. Vid Liljeholmen, där han skulle möta upp sitt sällskap hände följande: hans snart sjuåriga dotter fick syn på en småväxt herre och utbrast högt medan hon pekade:
"Titta där, titta där vilken liten farbror! Vad kul han ser ut!"
Det tyckte Sundström var helt makalöst pinsamt och skyndade sig att dra iväg med bilen det fortaste han kunde, utan att våga titta efter dvärgen ens.