fredag 29 augusti 2008

Plötsligt rasade känslorna

Stefan (till höger i bild) stängde i flera år av sina känslor. Nu har de kommit tillbaka.

- Plötsligt en dag kände jag kärlek igen. Det var helt underbart! Från att ha varit en zombie är jag nu väldigt levande, hälsar en lycklig Stefan.

En annan som kan skatta sig lycklig åt de återvändande känslorna är föremålet för hans känslostorm, Wilma (till vänster i bild).
- Det är som han stod i lågor, helt makalöst faktiskt.

Dramatik hos Killen

Redaktionen har fått in nytt material i form av information och bild. En uppmärksam bloggläsare har vi att tacka för följande:
Vid pass klockan sex idag sågs Killen vifta inifrån huset, uppenbarligen i ett försök att påkalla uppmärksamhet från förbipasserande. Han höll sedan upp ett handskrivet papper som uppgiftslämnaren tolkade som
"Hjälp mig ut! Jag har blivit instängd här av all murgröna - dörrn går inte upp!!!"
Och sedan ett nytt budskap:
"Nej nej gå inte!!! Neeeej!"
Ja se folk.

onsdag 27 augusti 2008

Aftonbladet stavade fel

Hela medievärlden råkade idag i kraftig gungning efter att en tidningsläsare uppmärksammat att Aftonbladet i en rubrik om busstrejken tidigare i somras stavat fel.
- Sånt här får bara inte hända, säger chefredaktören Kalle Jungkvist med darr på läppen till dagensmedia.se.
Regeringen har nu kallat in till ett extraordinarie sammanträde för att snabbt ta itu med den uppkomna krisen. (TT)

måndag 25 augusti 2008

Senaste nytt om Killen

Grillrelaterad olycka eller medveten dimridå?
Igår sågs ett kompakt moln av dimma strömma upp från Killens kolonistugetomt. Spekulationer kom genast igång huruvida detta dimmoln var ett resultat av sur kol, sur kål eller möjligen ett medvetet försök att med hjälp av rök dölja något.
Dölja vadå, undrar vi genast. Vad kan Killen ha att dölja. Vi får helt enkelt vänta till dimman lagt sig för att få svar på den frågan. Rapporter mottages tacksamt i form av kommentarer. Ut och spana nu!

söndag 24 augusti 2008

Det var GPS:en

Via sin pressekreterare låter Fredrik Reinfeldt hälsa att han nu hittat källan till de mystiska pip som gäckat familjen i ett halvt dygn.
- Det var min handhållna GPS, en Garmin 60CsX som pep. Jag hade slagit på den i svampskogen för att undvika att gå vilse, även om jag är känd som 'Mr. Lokalsinne'. Man kan aldrig vara för säker när det gäller att ha koll, serru. Sen glömde jag helt enkelt att stänga av den och batterierna höll på att ta slut. Det var därför den pep.

Iakttagelser och observationer av Killen

På ett kolonistugeområde i Stockholm finns en bland många kolonistugor. I just den här bor Killen med sin lilla familj.
Man vet just inte så mycket mer om honom ännu, men genom detta projekt "Iakttagelser och observationer av Killen" hoppas vi kunna räta ut ett och annat frågetecken.

Till att börja med kan vi studera bilden. Varför hänger en rosa badrock ganska högt upp i trädet? Vad är det för plåtschabrak som ligger i en hög framför huset? Vi uppmanar er som har information om Killen att lämna dessa under kommentarer. Visst hatar/älskar man bara såna här gåtor, va? Låt oss nu tillsammans ta reda på mer!