tisdag 7 oktober 2008

Okänd art hittad på koloniområde

(TT/Reuter) En kolonistugeägare, känd under namnet "Killen" sägs ha grävt upp vad som betecknas som en helt ny varelse på sin kolonitomt i Stockholm. Fyndet sägs likna Joseph Merrick, mer känd som Elefantmannen, och visst är likheten slående.

- Först blev jag glad, jag trodde det var en fin skulptur föreställande kyckling och tarmar men blev sen snabbt vettskrämd då det började röra på sig och utstöta läten, säger Killen via sin presstalesman Ronje Rüberstochter, och meddelar vidare att han förmodligen kommer att behålla sitt fynd. "Om jag får för mamma".

måndag 6 oktober 2008

Oväntade händelser i Mariefred

Den lilla familjen hade åkt till Mariefred för att avrunda en skön helg med middag på strandrestaurangen. De verkar haft det trivsamt. Så trivsamt att ingen märkte att lagom till desserten befann man sig under ytan på Mälarens kalla vatten.
Hela klabbet hade nämligen lösgjort sig från land och sakta glidit ut i sjön.

Då kom överraskning nummer två.

Genom fönstren såg de ett gäng glada och busiga undervattenselefanter! Några övriga matgäster svimmade, men den lilla familjen blev fascinerad av det de såg.

- Elefanterna tog tag i restaurangen och drog iväg oss på ett äventyr längs sjöbotten. Vi fick se otroliga saker, säger familjen till ABC-Nytts skeptiske (och tråkiga) reporter.
- Vi kommer garanterat tillbaka och hälsar på våra nya vänner under vattnet, hälsar familjen som nu förhandlar med Disney, MGM och Paramount om filmrättigheterna till sina upplevelser.